Kulturel i New York - MOMA

Up in the sky – Freedom Tower

IMG_0735

Vildeste oplevelse i New York, det skal man altså prøve! Det er – nok kun for nogen – en meget følelsesladet oplevelse.. Udover at man selvfølgelig kommer med elevatoren op til toppen (102. etage), er der også videoer med nogle af arbejderne, der fortæller deres historier – puha.. Derudover er der en mini film (i 2D tror jeg nok?) som er virkelig godt lavet! Der kører også en slags film i elevatoren på vej derop, den varer så kun 60 sekunder, da elevatorturen ikke er længere 😉 Det hele er så gennemført, så 32$ er rigtig godt givet ud efter min mening.

Der er den vildeste udsigt fra toppen. Det er så smukt, og så fantastisk.. WOW! 🙂

Vi gik selvfølgelig også ned og så de to pools (som de så fint kalder dem), som er der, hvor de gamle tårne stod.. Man får altså en klump i halsen, når man læser alle de navne, og hører hvordan vandet løber uendeligt ned i ingenting..

IMG_0740 IMG_0739 IMG_0738  IMG_0736 IMG_0730 IMG_0660 IMG_0659 IMG_0658

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Kulturel i New York - MOMA