Up in the sky - Freedom Tower

Bronx Zoo

IMG_0741

Jeg har tit set i film, der er filmet i New York, at de er i zoo, men har endnu ikke prøvet det ? trods mange besøg i byen. Vi besluttede os for at tage en tur op til Bronx, hvor ?Bronx Zoo? ligger. Vi har aldrig været i den del af New York før, da vi er nogle tøserpiger, haha! Okay, én gang ? men det var et uheld, og vi var ved at skide i bukserne, fordi vi med garanti ville blive skudt. Fordomsfulde? Det kan man vidst godt sige. MEN i hvert fald var det super hyggeligt. Det var ikke som den zoo vi kender fra Danmark. Det var nærmere en park/skov, hvor der så – selvfølgelig – var indhegninger med dyr. Men det virkede mere frit og naturligt end vores zoo i Valby. Det kan anbefales ? for små såvel som store.

Vi tog subwayen derop. Linje 5 og linje 2 kører direkte til Pelham Parkway. Vi tog linje 2, og det var meget tydeligt skiltet, hvor vi skulle hen (gule skilte oppe i lygtepælene). Det tager tre kvarters tid, så det skal man lige have i baghovedet, når man planlægger 😉

Et lille tip – om onsdagen koster det ikke noget at komme ind, derimod er der ?pay-what-you-wish donations?, så alle kan være med! Man kan derfor komme gratis i zoologisk have, OG gå derfra med god samvittighed, fordi man får en følelse af at have doneret penge til et godt formål ? smart, ikke? 😉 Alle andre dage koster det 33$, hvis man køber i døren. Hvis man køber på nettet, er det vidst lidt billigere.

IMG_0743 IMG_0742

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Up in the sky - Freedom Tower