En eftermiddag i Williamsburg

Kulturel i New York – MOMA

IMG_0616Vi har været rigtig kulturelle. Vi har nemlig været på museum! Selvom vi har været i New York 4-5 gange (nogle af os flere end andre), har vi aldrig været på museum. Mest af alt fordi det slet ikke siger os noget, men også fordi vi hellere vil bruge tiden på shopping 😉

Denne gang har vi været på MOMA – Modern Museum of Art – hvilket var… en oplevelse. Det siger altså ikke mig noget, og må da indrømme at vi heller ikke kom rundt på alle etagerne…

Et lille tip I evt. kan benytte jer af. Om fredagen fra 16-20 er der gratis indgang på MOMA. Køen er LANG, men det lader til, at folk bliver lukket ind indenfor 10-15 minutter. Dog skal man være opmærksom på, at mange benytter sig af dette, så der er nok fyldt op derinde.. Men et meget rart tip, hvis man vil spare de 30 § en billet koster (hvilket jeg synes er spildte penge, haha)!

IMG_0617 IMG_0615 IMG_0614 IMG_0613 IMG_0612

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

En eftermiddag i Williamsburg