Interiør shopping

En eftermiddag i Williamsburg

IMG_0593

Man kan få en rigtig hyggelig eftermiddag (eller formiddag) på den anden side af East River – nemlig ovre i Brooklyn. Man kan tage Subwayen – linje L – over til Bedford Avenue, der ligger i bydelen Williamburg. Det er et super hyggeligt område, hvor der ikke er nær så meget larm, som ovre på Manhattan. Jeg vil guide jer igennem en lille rute, som både byder på shopping, frokost, kage og oplevelser 🙂 (Fortsættelse følger under billedet)

Når I kommer op fra Subwayen ved Bedford Avenue, skal I finde Driggs Avenue, der ligger parallelt med Bedford Avenue. I nr. 504 ligger Buffalo Exchange (som jeg har skrevet om HER). Der kan I gå på opdagelse, kig specielt efter sko! Jeg fandt mange lækre designer sko, desværre i str. 35-36. Ved siden af ligger genbrugs-/vintagebutikken MONK, som har meget fair priser – og rigtig meget!

Bagefter skal I gå nord på, til I kommer til (nr. 162) North 4th Street. Her ligger der den lækreste salat café/restaurant, der laver nogle store salater med alverdens indhold. Vi fik den med vandmelon, feta og champagne vinaigrette! Meget af det er økologisk, og på et skilt, kan I se hvor i USA de forskellige ting kommer fra. Deres isthe og lemonade er super lækkert – medmindre man er en sukkergris – de er nemlig IKKE sødet 😉

Bagefter skal I gå syd på igen til Bedford Avenue. Lige overfor subway udgangen finder I WOOPS macarons (som jeg har skrevet om HER). Udover macarons har de også brownies, cookies og andre godter. Det er en super hyggelig café!

Find ned til vandet (ligger for enden af N 6th Street cirka), og tag færgen over til Manhattan. Den sejler et par 1-3 gange i timen, og der er den smukkeste udsigt til Mahattan skyline derfra. Det koster kun 4 $ pr. person, så det er overkommeligt. Man kan tage færgen til East 34th Street (hvilket vi burde have gjort, eftersom det er den gade vi bor på), MEN vi valgte at tage den ned til Wall Street, fordi……

IMG_0600

Hvis I tager færdig ned til Wall Street – og ikke synes I har fået nok for pengene -, kan I nemlig tage Staten Island færgen, der sejler mod – surpriseeee – Staten Island. Den er gratis, og sejler rimelig ofte (hver 20. minut vidst nok). Her kommer I forbi Friheds Gudinde! Turen tager 25 minutters tid, og når I kommer til Staten Island, kan I jo bare tage med retur 😉

IMG_0592 IMG_0601   IMG_0598  IMG_0596 IMG_0595 IMG_0594

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Interiør shopping