Goodmorning Manhattan!

Stille gader og water slide

New York tema på bloggen

Formiddagen i går blev brugt på ?Summer Streets?. Dette er en årlig begivenhed i New York, som har fundet sted de sidste 7 år. Det foregår nogle udvalgte lørdage i august, og alle kan deltage ? helt gratis. Hele Park Avenue – og sidegaderne hertil – var lukket af for trafik, så man kunne gå, løbe eller cykle på “ruten” fra Central Park til Brooklyn Bridge. Det var helt crazy at opleve. Der var ingen støj fra biler, folk der dyttede eller råbte af hinanden. Derudover var der en water slide oppe ved samlingspunktet, hvor der var fest og glade dage! Det er Vita Coco, der sponsorerer denne dag, så der var massere af kokos vand, massere af “strand”, baderinge osv. Vi fik ikke prøvet water sliden, da man skulle bestille tid på www.slidethecity.com, men vi nød stemningen og VARMEN! Aldrig har der været så fredfyldt midt i New York City – undtagen ved samlingspunktet, vel at mærke 😉

En anderledes oplevelse i New York, som man kun kan blive glad i låget af!

IMG_0189

 

IMG_0191

IMG_0192

IMG_0193

IMG_0190

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Goodmorning Manhattan!