De perfekte protein pandekager

Bedroom details

Et lille kig i mit soveværelse. Det er det værelse med aller flest ting på alle mindst plads i hele lejligheden. Derfor er det svært at få det til at se fint og ordenligt ud på billeder. Vi har valgt ikke at sætte en væg op ind til soveværelset, da det i forvejen er småt. MEN min søde søster har fundet den fineste påklædningsskærm, som opdeler vores store gang og soveværelset. Det gør rummet større og lysere, men samtidig kan vores gæster ikke kigge direkte ind i soveværelset. Det er en super smart løsning!

Nå, men efter lidt rengøring og oprydning i dag, får I lige et par billeder. Jeg elsker mit sengetæppe
fra HAY. Derudover har jeg lige købt nyt lammeskind og nye puder! Jeg synes, det ser rigtig fint ud – og ikke FOR piget.. Heldigvis er min kæreste farveblind, så han ser tit lyserødt/rosa som værende gråt.. Såååå hvis nogle spørg er mine nye puder grå 😉

IMG_9760

IMG_9761

IMG_9766

Min fine påklædningsskærm. Har fundet nogle bøjler der passer fint til, og jeg har altid et eller andet hængede. Lige nu den smukkeste buksedragt samt en taske.

IMG_9767

Jeg er vild med mine LOVEBIRDS fra Kay Boyesen. Dem har jeg fået af min dejlige mor.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

De perfekte protein pandekager