Shopping og spa i Tjekkiet

De perfekte protein pandekager

IMG_9462

Jeg laver altid pandekager med proteinpulver, da det giver en god konsistens OG smag. De her blev helt perfekte. Pandekagerne er gluten- og laktosefri. Derudover er de lavet med økologiske ingredienser på nær proteinpulveret.

OPSKRIFT

50 g. kokosfibermel
50 g. glutenfri havregryn
30 g. vanilje protein pulver
300 g. soyamælk – gerne vanilje
1 moden banan
2 M/L æg
Et drys vaniljePULVER – ikke sukker
Evt. 10 g. Sukrin
Smagsneutral kokosolie til stegning

FREMGANGSMÅDE

Alle ingredienserne blandes OG blendes. Jeg plejer at anvende en stavblender, da jeg synes, at det er nemmest.

Det er vigtigt enten at have en rigtig god pande, eller at have meget tålmodighed. For at pandekagerne
får en fin og jævn farve, skal panden varmes godt op, og pandekagerne skal steges på middel varme.
Brug ikke for meget fedtstof, da det kan laves lufthuller i pandekagerne (og det vil vi ikke have) 🙂

IMG_9460IMG_9461

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Shopping og spa i Tjekkiet