Blomsterberg's café

Opskrift: Lasagne med squash plader

IMG_7796

Jeg er vild med denne her lasagne.. Jeg er SÅ glad for, at jeg lavede en kæmpe portion, så jeg har kunnet spise den 4-5 gange i denne her uge (min kæreste spiser ikke sund mad, så det er bare til miiiig). Den er super simpel at lave, og helt klart et sundere alternativ til den almindelige lasagne med lasagneplader. Jeg har før prøvet at lave lasagne med mine egne lasagneplader, men denne her “variant” er altså MEGET bedre! 🙂

Det skal du bruge
500 g. hakket oksekød
2 dåser flåede tomater
1 stort løg
1 poser revet ost
4 squash (jeg brugte øko, de plejer at være mindre end ikke øko)
Evt. nogle krydderier

Steg løgene og tilsæt derefter oksekødet. Steg kødet til det er brunt. Tilsæt derefter de flåede tomater, og evt. en sjat fløde, hvis du ønsker en mere cremet konsistens (der er jo ingen mechamelsovs). Lad det stå og samle sig. Skær derefter squashen ud i tynde skiver med en kniv. Jeg kan godt lide, at der er lidt bid i, så jeg skar ikke mine for tynde – men det er jo smag og behag. Fyld et fad med squash i bunden, læg kødfyldet på, læg squash igen, læg kødfyldet på igen og spred osten ud over. I ovnen på 200 g. i 20 min. ENJOY!IMG_7711 IMG_7798 IMG_7797

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Blomsterberg's café