Best Western Torvehallerne

Opskrift: Kalorielet og sukkerfri gulerodskage

IMG_7137

Her får I opskriften på en sukkerfri og kalorielet gulerodskage ? endda med snask på toppen! Når jeg skriver kalorielet er det fordi, den kun indeholder omkring 145 kcal. pr. 100 gram!

Versionen kan også laves glutenfri, hvis der vælges glutenfri havregryn 🙂 Derudover vil jeg lige tilføje, at det faktisk er mere en tærte end en kage. Selvom jeg har brugt bagepulver, så hævede kagen altså ikke ? men den smager stadig virkelig godt. Hvis I har nogle råd til hvordan den hæver, så skriv meget gerne en kommentar.

Dejen

150 g. revet gulerod
100 g. revet æble
5 g. fiberHUSK
3 æg – Medium/Large
30 g. havregryn
25 g. mandelmel eller meget finhakkede mandler, hvis man vil have lidt knas.
50 g. vanilje proteinpulver
8 g. kanel
10 g. sukkererstatning
2 tsk. bagepulver

Bagetid

20-25 min. i forvarmet almindelig ovn på 175 grader.

Snask
Jeg vil sige, at her skal man prøve sig frem. Jeg brugte vanilje proteinpulver, skyr og EASIS Perfect Florsød, som er lidt ala flourmelis. Men det bliver en ret syrlig creme, så den kan muligvis laves anderledes. Min blev ikke så fluffy, da jeg brugte for meget skyr. Så prøv jer frem, og find den rette konsistens.

P.S. Jordbær som tilbehør kan anbefales!

IMG_7147IMG_7148

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Best Western Torvehallerne