Skanderborg Park Hotel

Best Western Torvehallerne

IMG_7049

Weekendtur i det jyske med lille mor. Det er altså hygge på højt plan.

Hotelværelset i Vejle var virkelig hyggeligt, lige min stil. Vi spiste frokost nede ved Bryggen på Café Vivaldi, og nød at sidde i det dejlige forårsvejr. Det var en lang dag i går, så jeg var meget tilfreds med det kæmpe badekar på hotelværelset, efter en masse shopping.

Vi besluttede os for at spise aftensmad på værelset, så vi gik ned forbi Bar’sushi. Det var virkelig god sushi, og nogle
meget anderledes ruller ift. hvad der normalt er på menuen, de steder jeg spiser sushi. Rigtig lækkert, og skønt at de
også har en afdeling på Frederiksberg, for det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har spist sushi derfra – mums! 🙂

Vi hoppede i noget pænere tøj, og smuttede ned forbi baren, og nød underholdningen. Min kjole har jeg købt i Spanien i januar, og er glad for, at jeg endelig kunne have den på. Min blazer er fra Michael Kors, og mine wedges er fra Dolce and Gabbana.

IMG_7050IMG_7057IMG_7065IMG_7066

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Skanderborg Park Hotel