NOBE Aloe Vera sukkerfri lancering

Skanderborg Park Hotel

IMG_6982

Jeg er på weekend i det jyske sammen med min mor. Hun står for at arrangere messer, seminarer osv. på sit arbejde,
så vi skal rundt på forskellige hoteller, og se hvad de har at byde på 🙂

Uret ringede kl. 6.30 fredag morgen, og så gik turen mod Jylland. I går tjekkede vi ind på Skanderborg Park Hotel,
og der ventede en lille goodiebag på værelset. Udsigten over Skanderborg Sø var helt fantastisk. Vi startede
ud med virkelig lækker tapas og vin i sær klasse, og var derefter til et foredrag med Daniel Baun.

Efter vi var hoppet i festtøjet, var der cocktail-hour med økologisk pink grapefuit gin & tonics inden den stod
på 4-retters gourmet middag. Jeg har aldrig smagt så god mad, og fået så lækker vin. Jeg har på ingen måde forstand
på vin, haha, men de blev alle rost til skyerne, og prisen afspejlede ligesom kvaliteten – så jeg spillede med på den.
Folk gloede noget hver gang jeg hev min telefon frem for at tage billeder, men jeg kan altså ikke lade vær, haha.

Det var en helt gennemført dag, og så er det altid hyggeligt at være i selskab med min mami 🙂

IMG_6984IMG_6981IMG_7051
IMG_7052

Ret nr. 1 ovenfor – Friteret kammusling med urtecreme, hyldeblomst marineret agurker med stenbiderrogn og røget vagtelæg.

IMG_7053

Ret nr. 2 ovenfor – Havtaske toppet med sukkerærter, syltede rødløg og bacon på en bund af karamel puré.IMG_7054

Ret nr. 3 ovenfor – Kalvefilet og jomfruhummer toppet med revet squash, portobello svampe og sauce bordelaise.

IMG_7055

Ret nr. 4 ovenfor – Bananis med marengs og frysetørret persille, bagte bananer med chokolade crumble, chokolade gelé stænger med lakridsskum og passionsæggeblomme.

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NOBE Aloe Vera sukkerfri lancering