NOBE Aloe Vera sukkerfri lancering

NOBE Aloe Vera sukkerfri lancering

    IMG_6535

I dag har været en god dag! Jeg er så heldig at have 2 ugers påskeferie, så der er tid til en masse hygge..

Jeg startede dagen ud med at spise brunch med min kollega – og gode veninde – Dorte. Vi var på Café Amalie i Lyngby, som har en masse lækkert på menuen – super hyggeligt, og selvfølgelig uden for mange forbudte madvarer 🙂

Bagefter skulle jeg til lanceringen af NOBE aloe vera’s nye sukkerfrie varianter. Det blev holdt på The Yoghurt Shop, heldigvis kun med sunde fristelser!

Jeg er verdens dårligste small-talker, og kan ikke finde ud af at snakke om alt og ingenting, og synes på en eller anden måde, at det er mega overfladisk 90% af tiden. Så sådan nogle arrangementer er ikke min stærke side, og nok aldrig noget jeg bliver god til. Men super fint arrangement, og yoghurten komplimenterede deres nye drikke rigtig godt 🙂 Og jeg er vild med at deres drikke nu fås i sukkerfrie varianter – de er SÅ lækre.

Nu skal der læses, spises og så står den på en sen skulder/røv træning med min kæreste. Mit nuværende “træningsprogram” (hvilket man slet ikke kan kalde det) er så skod, så det er dejligt, at han har styr på det, og kan vise mig en masse nye øvelser 🙂

IMG_6536  IMG_6038

IMG_6537IMG_6506

 

Ingen kommentarer endnu

Efterlad gerne en kommentar til indlægget

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

NOBE Aloe Vera sukkerfri lancering